Vi samarbetar med golfklubbar runt om i Sverige

Vi söker ständigt efter golfklubbar som vill samarbeta med oss.
Att låta oss rensa upp era vattenhinder från golfbollar bidrar till en bättre miljö utan någon ansträngning från er sida. Vi har dykt efter golfbollar i många år och sysselsätter idag flera personer på heltid. Genom vår kompetens och erfarenhet kommer ni knappt märka att vi har varit på besök. Att ta hänsyn till både natur och golfspelare är naturligt för oss.

Vi är helt självgående

När vi kommer på besök har vi med oss allt vi behöver för att dyka efter golfbollar. Vi har med oss vår egen John Deere Gator med däck avsedda att köra på gräs. Denna maskin brukar vara standard på golfbanor.
Vi tar fullt ansvar för vår vistelse på golfbanan och den behöver inte stängas av för spel.

När kommer vi på besök

Vi brukar höra av oss någon vecka innan vi kommer på besök för att stämma av att det passar. Vi kan dyka stora delar av året med undantag för när det är is på dammarna. Vi dyker dagtid och att det finns golfare på banan stör inte oss. Då vi oftast ligger under vattnet märker varken vi eller spelarna av varandra.

Betalning

Många av de bollarna vi plockar upp är för dåliga för att säljas och vi behöver besöka en golfbanan ett antal gånger innan vi har rensat ur dammarna ordentligt. Vi kan betala per plockad boll och då mejlas en sammanställning några dagar efter vi har varit på besök. Vi kan även betala en fast summa för att vi får komma på besök. På majoriteten av golfbanorna räcker det med ett besök per år.